Slim Gezond
Image default
Organisaties

Stukadoor in Dordrecht met een ruime ervaring

Vakkundig personeel dat netjes werkt en met u meedenkt. Dat is wat tevreden klanten zeggen over Stucadoorsbedrijf De Vries uit Zoetermeer. Dit bedrijf verricht ook als stukadoor in Dordrecht alle soorten stucwerkzaamheden. De medewerkers van deze onderneming – die al ruim 22 jaar actief is – staan bekend om hun ouderwetse vakmanschap, dat ze combineren met de modernste technieken.

Professionele uitvoering van uw stukadoorsproject in Dordrecht

Stucwerk is een precisieklus die zorgvuldig uitgevoerd moet worden. De Vries stukadoor Dordrecht vindt daarnaast een duidelijke communicatie en goede afspraken belangrijk en zorgt altijd voor een prettige samenwerking. Dit kleinschalige bedrijf heeft uitsluitend deskundige en ervaren medewerkers in dienst, die VCA-gecertificeerd zijn. Hierdoor weet u zeker dat het met zaken als veiligheid, gezondheid en zorg voor het milieu helemaal goed zit. Bovendien is De Vries Stukadoors lid van de NOA (Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven), zodat een hoge kwaliteit van het stucwerk gewaarborgd is.

3 tot 5 jaar garantie bij stukadoor in Leiden

Niet alleen in Dordrecht, maar ook in Leiden staat Stucadoorsbedrijf De Vries klaar om snel en zorgvuldig stucwerk te verrichten. De aangeboden diensten gaan van airless spuiten tot decoratief stuccen en van gevelstucwerk tot waterdicht stuccen in de badkamer. Deze stukadoor Leiden is heel toegewijd aan het vak en brengt ook ornamenten en lijsten aan, als u dat wenst. U heeft 5 jaar garantie op stucwerk binnen en 3 jaar garantie op buitenstucwerk.

Of het nu gaat om raapwerk voor het vlak maken van muren of om het afwerken met sierpleister, Stucadoorsbedrijf De Vries is een allround stukadoor in Dordrecht en Leiden met concurrerende tarieven. Dit is te danken aan een slimme inkoop. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, vraag dan om een vrijblijvend advies of een gratis offerte.

https://stucadoorsbedrijfdevries.nl/