Slim Gezond
Image default
Nieuws en media

Het beste Halloween speelgoed voor kinderen

Het beste Halloween speelgoed voor kinderen

Elk jaar rond Halloween krijgen kinderen zin in twee dingen: kostuums en snoep. Maar hoe zit het met speelgoed? Door alle aandacht voor snoep wordt gemakkelijk vergeten dat er ook veel leuk speelgoed voor Halloween is. Als je op zoek bent naar ideeën, lees dan verder voor het beste Halloween speelgoed voor kinderen!

 

Goede voorbeelden

1. Spookachtig slijm. Een van de populairste trends van dit moment is slijm. Dus waarom zou je het niet combineren met Halloween om griezelig slijm te maken? Je kunt online recepten vinden of kant-en-klare slijmkits kopen in je plaatselijke hobbywinkel. Voeg gewoon wat kleurstof of glitter toe om het extra feestelijk te maken!

 

2. Puzzels voor volwassenen. Kinderen vragen tegenwoordig altijd om puzzels die te moeilijk voor ze zijn. Waarom koop je dan geen puzzel voor volwassenen die ze samen met hun vrienden kunnen maken? Er zijn veel leuke Halloween-thema’s beschikbaar.

 

3. Kostuumaccessoires. Elk kind wil het perfecte kostuum, en soms betekent dat investeren in accessoires. Of het nu gaat om een cape, een heksenhoed of een set vampiertanden, kostuumaccessoires kunnen het kostuum van een kind naar een hoger niveau tillen. Bovendien zullen ze nog lang na Halloween met plezier verkleedpartijtjes spelen!

 

4. Stickerscènes. Stickerscènes zijn perfect voor kinderen die van knutselen houden, maar nog niet oud genoeg (of geduldig genoeg) zijn voor ingewikkelder projecten. Bovendien zijn er heel veel leuke stickerscènes met een Halloween-thema verkrijgbaar.

 

5. plaktatoeages. tatoeages zijn altijd een groot succes voor kinderen, vooral rond Halloween wanneer ze zich kunnen verkleden als hun favoriete personages uit films of tv-shows. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van een goede tijdelijke tattoo?

 

6. Silly Putty. Dit klassieke speelgoed raakt nooit uit de mode, en er zijn zelfs enkele geweldige Halloween-thema’s beschikbaar. Zorg ervoor dat je het niet onder je bankkussens laat liggen zoals mijn moeder altijd deed!

 

7. Play Doh.Play Doh is nog zo’n klassieker die perfect is om met Halloween te knutselen. Je kunt er spoken, pompoenen en heksenhoeden mee maken, maar je kunt ook heel creatief zijn en je eigen monster maken!

 

8. Bordspellen. Bordspellen zijn altijd een leuke manier om een avond door te brengen , en er zijn tonnen geweldige Halloween -thema spellen die er zijn . Van Betrayal at Baldur’s Gate tot Zombie Dice , je bent zeker om een spel te vinden dat iedereen zal genieten.

 

9 . Bouwsets. Bouwsets zijn perfect voor kinderen die graag creatief zijn en dingen bouwen met hun handen . En wat is er leuker dan het bouwen van een spookhuis van Lego stenen ?

 

10. Bellentoverstokjes. Bellentoverstokjes zijn een ander geweldig speelgoed voor zowel jongere als oudere kinderen. Ze zijn perfect voor het blazen van bellen in de tuin , in het park , of zelfs in het huis ! En er zijn tal van leuke Halloween-thema bellenblaasstokjes beschikbaar . Dus daar heb je het 10 geweldige ideeën voor Halloween speelgoed voor kinderen! Met zo veel leuke opties beschikbaar, vindt u zeker iets dat uw kleintjes leuk zullen vinden. Veel plezier met winkelen!

 

Conclusie

Halloween is een geweldige tijd voor kinderen om enthousiast te worden over kostuums en snoep, maar vergeet het speelgoed niet! Er zijn tal van leuke opties, van griezelig slijm tot tijdelijke tatoeages. Neem dus een kijkje in onze lijst en vind iets waar je kleintjes dol op zullen zijn! Veel plezier met trick-or-treating!

https://www.trendyspeelgoed.be/